Samarbete

Föreningen samarbetar bland annat med:

Stamningsförbundet

SSF är medlem i Stamningsförbundet. Vår förening försöker ha ett aktivt engagemang inom förbundets styrelse och arbetar tillsammans för att få hjälp med vår stamning, för att förbättra vår situation, för att göra vår röst hörd, för att ha kontakt med medlemmar i andra län och för att veta vad som är på gång bland politikerna och i andra stamningsförbund i världen.

Stamily

Stamily är en annan internationell stamningsorganisation. Genom en av våra medlemmar, som är rådgivare för Stamily, får vi direktinformation om vad som händer ute i världen.

ISA

ISA är den internationella paraplyorganisationen International Stuttering Association. Genom en av våra medlemmar, som är rådgivare för ISA, får vi direktinformation om vad som händer ute i världen.

Andra stamningsföreningar

Vi har ett samarbete/utbyte med andra stamningsföreningar genom personlig kontakt, men även genom att åka på varandras träffar.

Funktionsrätt Skaraborg

SSF är också medlem i Funktionsrätt Skaraborg (FRS) för att kunna samarbeta i handikappolitiska frågor och aktivt påverka vår situation tillsammans med andra handikappförbund. SSF samarbetar också med Funktionsrätt Västra Götaland.

ABF

SSF samarbetar med Arbetarnas Bildningsförbundet (ABF) Skaraborg för att kunna erbjuda medlemmarna utbildningar av olika slag.

Skaraborgs föreningsarkiv

SSF är även medlem i Skaraborgs föreningsarkiv där föreningen bevarar sina handlingar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s